Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@00:36:07 GMT

با محصولات جدید ایران رادیاتور آشنا شوید

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۱۲۱۷۷

با محصولات جدید ایران رادیاتور آشنا شوید

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، شرکت ایران رادیاتور فعالیت خود را از سال ۱۳۵۷ با تعداد اندکی کارگر ساختمانی و فضایی ۱۵۰۰ متری به منظور کمک به صنایع ریخته گری در آن سال‌ها که در حال پیشرفت بود، آغاز کرد. در آن سال‌ها با توجه به پیروزی انقلاب اسلامی و شرایط خاصی که در کشور حکمفرما بود نیاز به پیشرفت و صنعتی شدن پیش از پیش احساس می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا شرکت ایران رادیاتور تصمیم گرفت خط تولید رادیاتور آلومنیومی را که تا به امروز از خارج از کشور وارد می‌شد راه اندازی کند.

این نیاز با توجه به ساخت و ساز ساختمان‌ها که حالا رونق گرفته بود بیش از پیش احساس می‌شد. در سال ۱۳۵۹ بود که برای اولین بار رادیاتور آلومینومی ایران رادیاتور به بازار تأسیسات ایران عرضه شد. با توجه به استقبال بسیار خوبی که از این رادیاتور شد شرکت ایران رادیاتور مجبور به توسعه کارخانه خود برای تولید بیشتر شد و در سال ۱۳۶۶ کارخانه بزرگ با قابلیت توسعه در رشت را احداث کرد. در همان سال‌ها بود که ایران رادیاتور توانست با کمپین معروف عمو یادگار جای خود را در خانه ایرانیان بیش از پیش باز کند و فروش و تولید خود را بسیار بالا ببرد. در همین سال‌ها نادر شکیب موسس شرکت ایران رادیاتور تصمیم به تولید محصولات جدیدتری همچون حوله خشک کن برای داشتن سهم بازار بیشتری از بازار تأسیسات ایران را گرفتند.

در دهه ۸۰ شرکت ایران رادیاتور با توجه به استقبال خوب مصرف کنندگان از پکیج دیواری تصمیم به راه اندازی خط تولید پکیج دیواری را گرفت و در همان سال‌ها پکیج ایران رادیاتور پا به بازار تاسیسات گذاشت. با توجه به سابقه ایران رادیاتور در زمینه تولید رادیاتور آلومنیومی پکیح ایران رادیاتورتوانست خیلی زود جای خود را در بازار باز کند، به صورتی که بعد از گذشت دو سال توانست به یکی از پرفروش‌ترین برندهای بازار پکیج دیواری تبدیل شود. پکیج ایران رادیاتور در حال حاضر در سه سری ECO ،M و L تولید می‌شود که به ترتیب ECO سری اقتصادی، M سری میان رده و L پرچم دار پکیج ایران رادیاتور است.

با گذشت چندین سال از تولید پکیج ایران رادیاتور و موفقیت‌هایی که این شرکت توانست در مورد تولید پکیج به دست بیاورد با توجه به افزایش زیاد قیمت آلومنیوم و گران شدن فزاینده رادیاتورهای آلومنیومی در سال ۱۳۹۳ شرکت ایران رادیاتور تصمیم به تولید نسل جدید رادایتور پنلی گرفت و خط تولید پیشرفته‌ای در مورد تولید رادیاتور پنلی در کارخانه ایران رادیاتور راه‌اندازی شد. با توجه به خوشنامی و کیفیت خوب محصولات ایران رادیاتور دیری نپایید که شرکت ایران رادیاتور توانست سهم عمده فروش رادیاتور پنلی بازار تاسیسات را به عهده بگیرد. با تبلیغات گسترده و وسیعی که رادیاتور پنلی ایران رادیاتور در صدا و سیما و جراید داشت توانست جای خود را به عنوان یک رادیاتور پنلی با قیمت مناسب و کیفیت قابل قبول در بازار پیدا کند. رادیاتور پنلی ایران رادیاتور دارای ۱۲ سال گارانتی تعویض است که این مورد خیال مصرف‌کننده را از کیفیت و طول عمر این محصول راحت می‌کند.

از جدیدترین محصولاتی که شرکت ایران رادیاتور به سبد محصولات خود اضافه کرده است کولر گازی ایران رادیاتور است. در سال ۱۳۹۶ با توجه به تحریم‌هایی که علیه ایران انجام شد و در کنار آن با توجه به مشکلات ارزی، واردات کولرگازی به عنوان محصول لوکس با تعرفه‌های بالایی انجام و در نتیجه آن کولر گازی خارجی با قیمت‌های بسیار بالا در بازار معامله می‌شد. این موارد بهترین موقعیت را برای شرکت‌های ایرانی به وجود آورد که کولر گازی را در ایران تولید و مونتاژ نمایند. از معتبرترین شرکت‌های تاسیساتی که شروع به تولید کولر گازی نمودند کولر گازی ایران رادیاتور و کولرگازی ایساتیس است که با کیفیت بالا و برند معتبری که داشتند توانستند جای خود را در بازار باز کنند. با توجه به نیاز بازار به کولر گازی و گرمای هوا که هر ساله بیشتر می‌شود، بهترین زمان برای شرکت ایران رادیاتور بود که بتواند کولر گازی ایران رادیاتور را در بازار با کیفیت خوب و قیمت مناسب جا بیاندازد. کولر گازی ایران رادیاتور در سایزهای مختلف همچون ۹، ۱۸، ۲۴ و ۳۰ هزار بی تی یو بر ساعت تولید می‌شود. کمپرسور کولر گازی ایران رادیاتور مجهز به کمپرسور GMCC شرکت توشیبا و با کندانسورهای با فین طلایی تولید و به بازار عرضه می‌شود. این کولر گازی با کمپرسور روتاری که از گاز R۴۱۰ استفاده می‌کند توانسته است رده انرژی A را دریافت نماید که این امر در میزان مصرف برق شما تاثیر بسیاری می‌گذارد. کولر گازی ایران رادیاتور دارای نصب رایگان و ۵ سال ضمانت کمپرسور است.

فروشگاه اینترنتی دمانما از معتبر ترین فروشگاه اینترنتی تاسیسات در ایران است که از سال ۱۳۹۳ در این صنعت شروع به کار کرده است. دمانما تمامی محصولات شرکت ایران رادیاتور را به صورت کامل و با گارانتی معتبر با بهترین قیمت به مصرف کنندگان عزیز ارائه می‌نماید. همچنین می‌توانید اطلاعات، نقد و بررسی دقیق انواع مدل‌های پکیج ایران رادیاتور، رادیاتور پنلی ایران رادیاتور و کولر گازی ایران رادیاتور را در سایت دمانما به آدرس www.DamaNama.com مشاهده کنید. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره‌های ۷۷۴۰۴۰۴۴-۰۲۱ با ما در تماس باشید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4922597

منبع: مهر

کلیدواژه: ایران رادیاتور سیستم گرمایشی تولید داخلی گروه خودروسازی سایپا ویروس کرونا صنعت خودروسازی تلگرام کنکور سایپا صندوق سرمایه گذاری سهام مهاجرت تبلیغات سامسونگ همراه اول ال جی تپ سی پکیج ایران رادیاتور شرکت ایران رادیاتور ایران رادیاتور ایران رادیاتور رادیاتور پنلی جای خود سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۲۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟

100 شرکت در ایران برای تولید موبایل تسهیلات گرفته‌اند؛ عددی شگفت‌آور که درعین‌حال نگران‌کننده است.

«۱۰۰ شرکت در سال ۱۴۰۲ برای تولید گوشی تلفن همراه درخواست مجوز کرده و با دریافت برخی «حمایت‌ها و تسهیلات»‌ فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.»

به گزارش دیجیاتو، این‌ها صحبت‌های «سیدحسین سادات حسینی»، رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف است؛ همان شخصی که اندکی قبل گفته بود: «واردکننده‌های مونتاژکار خود را به عنوان تولیدکننده معرفی کرده‌اند و به‌دنبال ایجاد انحصار در بازار هستند.»

هر چند ممکن است همه این شرکت‌ها، محصول‌شان را به بازار عرضه نکرده باشند اما ۱۰۰ واحد تولیدکننده موبایل عدد بسیار بالایی است، نه فقط برای کشوری مانند ایران، بلکه برای پیشروترین کشورهای این حوزه.

برای درک بیشتر شگفتی این میزان تولیدکننده داخلی، بد نیست بدانید طبق اعلام مؤسسه تحقیقاتی  Counterpoint، درحال‌حاضر ۲۵۰ برند تولیدکننده موبایل در سراسر جهان فعال هستند، درحالی‌که این رقم در سال ۲۰۱۷ حدود ۷۰۰ برند بوده است. می‌بینیم که نه تنها با گذشت زمان، تولیدکنندگان موبایل رشد نکرده‌اند، بلکه اکثر آن‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که بهتر است درهای کارخانه‌شان را ببندند، حتی شرکت‌های بزرگی مانند ال‌جی، مایکروسافت و زیمنس.

در لیست ۲۵۰ تولیدکننده موبایل، تنها نام‌های GLX، صاایران، ایکس‌ویژن و جی‌پلاس از ایران دیده می‌شود. اگر ۹۶ تولیدکننده دیگر ایرانی را در میان ۲۵۰ برند در سراسر جهان در نظر بگیریم، به این معنی است که ۲۹ درصد تولیدکنندگان موبایل دنیا در ایران هستند.

کره جنوبی تنها یک برند تولیدکننده گوشی دارد

اوضاع از این هم عجیب‌تر است. کره جنوبی درحال‌حاضر تنها یک برند تولیدکننده تلفن همراه دارد: سامسونگ. در ژاپن ۱۲ برند فعالیت می‌کنند و این رقم در آمریکا یازده است. تنها ۴۰ کشور از حدود ۲۰۰ کشور در جهان موبایل تولید می‌کنند.

۱۰۰ تولیدکننده موبایل در ایران بیش از آنکه شگفت‌انگیز باشد، نگران‌کننده است. نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی چندین سال است بر طبل تولید موبایل داخلی می‌کوبند اما این‌بار انگار شرایط متفاوت است و عزمی جزم برای تسلط موبایل ایرانی بر بازار وجود دارد. علاوه بر این‌ها، براساس تکلیف قانونی «طرح کلان و معماری شبکه ملی اطلاعات» تا سال ۱۴۰۴ باید ۲۰ درصد بازار تلفن همراه در دست گوشی‌های ایرانی با سیستم‌عامل داخلی باشد.

در این شرایط طبیعی است مردم نگران باشند بلای بازار لوازم خانگی و خودرو، این بار موبایل‌هایشان را نشانه بگیرد.

البته گله مردم از خودرو و لوازم خانگی در مورد کیفیت و قیمت است اما زمانی که صحبت از دستگاهی مانند موبایل می‌شود، دغدغه‌های امنیتی، محدودیت و قطعی اینترنت، حریم خصوصی و مانند این‌ها هم مطرح می‌شود.

درست مانند شبکه ملی اطلاعات که بسیاری به آن طرح ملی کردن و بستن اینترنت می‌گویند، مسئولان، از هر طیف و جناح سیاسی تنها تکذیب می‌کنند ولی نمی‌شود مردم را برای این نگرانی‌هایشان سرزنش کرد، چرا که اگر روزی واردات موبایل خارجی محدود شود یا تعرفه‌های سنگین برای واردات وضع کنند، شاید بسیاری از مردم ناراضی باشند اما هیچکس تعجب نخواهد کرد زیرا اولین‌بار نخواهد بود که با چنین ممنوعیت‌هایی مواجه می‌شوند.

در آخر این را هم بگویم که برای نوشتن همین یادداشت کوتاه و ساده، زمان نسبتاً زیادی صرف کردم چون بیشتر وقتم صرف این شد که بفهمم حتی اگر فرض کنیم انتهای این مسیر، ممنوعیت کامل موبایل خارجی در انتظارمان است، باز هم ۱۰۰ تولیدکننده به چه کارمان می‌آید؟

یک فروشنده موبایل در یکی از پاساژهای معروف پایتخت می‌گفت موبایل ایرانی با حاشیه سود چند برابری به فروش می‌رسد. اینکه این حاشیه سود ریشه در رانتی بزرگ دارد یا نه برای من هم سؤال است. هنوز هم به جوابی نرسیده‌ام اما پیگیر خواهم بود تا بفهمم چه شده که همه دلشان هوای تولید موبایل داخلی کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فولاد مبارکه؛ دارنده کامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
  • اگر در این مناطق زندگی می کنید از کولر گازی استفاده نکنید وگرنه ...
  • قبض‌ برق میلیونی در انتظار کولر گازی
  • قبض‌های نجومی برق در تابستان
  • قبض‌های میلیونی در انتظار این افراد
  • رقم عجیب مصرف برق کولر‌ها در دوره گرم سال
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی 
  • چطور یک کولر گازی مناسب انتخاب کنیم
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید