Web Analytics Made Easy - Statcounter

چرا اعتماد مردم به پکیج دیواری از بین رفته و بازار تأسیسات کشور هنوز به دنبال موتورخانه‌های سنتی با مصرف سوخت بالا هست.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام پکیج کار، با گذشت چیزی حدود بیش از ۳۰ سال از اختراع پکیج شوفاژ که امروزه در کشورهای توسعه‌یافته جایگزین قابل‌اعتمادی برای سیستم‌های موتورخانه سنتی شده و جالب است بدانید در کشورهای اروپایی، دیگر تولیدکنندگان هیچ رغبتی برای تولید تجهیزات موتورخانه ندارند و این به خاطر این است که مصرف کننده تمایل به خرید این محصولات ندارند، ولی در عوض هر روز به تنوع پکیج‌های شوفاژ افزوده شده و راندمان بیشتری پیدا می‌کنند، ولی سوال اینجاست که چرا هنوز در کشورهای در حال توسعه همانند ایران هنوز هستند افرادی که به دنبال محصولات موتورخانه می‌باشند و همین کشِشِ بازار باعث شده تولیدکنندگان نیز بدون اینکه به دنبال بالا بردن کیفیت محصولات خود باشند لوازم موتورخانه را با وجود اینکه مصرف سوخت بسیار بالایی دارند تولید و به بازار عرضه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حقیقت تا مصرف‌کنندگان این محصولات را خریداری کنند تولیدکنندگان به هیچ عنوان درصدد بالا بردن کیفیت محصولات خود تلاش نخواهند کرد.

دلیل دیگری که امروزه از پکیج های شوفاژ استقبال نمی‌شود متأسفانه به کیفیت پکیج‌های تولید شده در یک دهه گذشته برمی‌گردد و به خاطر مشکلات بسیار زیادی که این دستگاه برای مصرف‌کنندگان بوجود آورده، تقریبا عملکرد این دستگاه در بین مردم ما سلب اعتماد شده و مصرف‌کننده حاضر است موتورخانه‌های سنتی را با تمام نقص‌هایش از جمله مصرف سوخت فوق‌العاده بالایی که داشته است به خرید پکیج ترجیح دهد.

یکی از مشکلات پکیج دیواری که معمولا مصرف‌کنندگان با آن روبرو می‌شوند خرابی‌های مکرر این دستگاه هست که نهایتا منجر به درخواست از تعمیرکار می‌شود. متاسفانه نبود نیروی ماهر جهت تعمیرات پکیج یکی دیگر از معضلات این وسیله گازسوز هست.

با توجه به اینکه شرکت ایران رادیاتور بزرگترین تولیدکننده پکیج در کشور هست یکی از نیازهای اساسی مصرف‌کنندگان محصولات این شرکت تعمیر پکیج ایران رادیاتور هست و همچنین نبود نمایندگی ایران رادیاتور غرب تهران نیز جزو مشکلات این مجموعه بوده است. تعمیرات پکیج ایران رادیاتور جزو خدمات پس از فروش این شرکت به حساب می‌آید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پکیج کار تعمیر پکیج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۶۹۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب

مدیر کل هواشناسی استان تهران با اشاره به وضعیت بارش و دمای پایتخت گفت: از ابتدای سال آبی جاری تا روز گذشته (۱۶ اردیبهشت) نسبت به میانگین بلندمدت حدود ۱۱۹ میلیمتر کاهش بارش و ۲ درجه سلسیوس افزایش دما ثبت شده است.   مازیار غلامی در گفت و گو با ایسنا افزود: از ابتدای سال زراعی جاری (اول مهرماه ۱۴۰۲) تا روز گذشته ( ۱۶ اردیبهشت) در استان تهران به‌صورت پهنه‌ای ۱۴۷ میلیمتر باران باریده است این در حالیست که میانگین بلندمدت بارش ۲۳۷ میلی‌متر است بنابراین تهران ۸۹ میلی‌متر معادل با ۳۸ درصد نسبت به شرایط نرمال بارش کمتری دریافت کرده است.    وی اضافه کرد: استان تهران نسبت به سال گذشته در همین بازه زمانی حدود ۱۰ درصد افزایش بارش داشته است البته ملاک بارش، میانگین بلندمدت است بنابراین بارندگی‌های اخیر نتوانسته کاهش بارش انباشته را جبران کند.   غلامی با اشاره به وضعیت دما در سال زراعی جاری تا روز گذشته گفت: طی این مدت همراه با کاهش بارش، افزایش دما در سطح استان داشته‌ایم، به‌گونه‌ای که دمای استان نسبت به میانگین بلندمدت ۱.۹ درجه سلسیوس و نسبت به سال قبل ۱.۳ درجه سلسیوس بیشتر شده است. این وضعیت موجب افزایش تبخیر آب سطحی می‌شود و منابع آبی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.   وی اضافه کرد: طبق جدیدترین پیش‌بینی‌های فصلی تقریباً تا اوایل خرداد ماه به‌طور متناوب در سطح استان بارندگی داریم که غالباً به‌صورت رگباری و پراکنده به‌ویژه در ساعات پایانی روز و طی شب خواهد بود. تا پایان هفته جاری نیز به تناوب رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.   غلامی تاکید کرد: بارش‌های بهاری نمی‌تواند کاهش بارندگی استان را جبران کند چراکه عمده بارش مربوط به پاییز و زمستان است از سوی دیگر متوسط دما طی دو ماه آینده ۱ تا ۱.۵ درجه سلسیوس بیش از وضعیت نرمال خواهد بود.   مدیر کل هواشناسی استان تهران درباره وضعیت بارش پایتخت در سال زراعی جاری گفت:  از ابتدای سال آبی جاری تا روز گذشته در تهران نسبت به میانگین بلندمدت حدود ۱۱۹ میلیمتر و نسبت به سال قبل ۵۰ میلیمتر کاهش بارش داشته‌ایم این در حالیست که  در سطح استان با افزایش بارش نسبت به سال گذشته روبرو بوده‌ایم.    به گفته غلامی، دمای پایتخت نسبت به بلندمدت ۲ درجه سلسیوس و نسبت به سال گذشته ۱.۵ درجه سلسیوس افزایش یافته است.   وی تاکید کرد: با توجه به کاهش بارش و افزایش دما، صرفه‌جویی در مصرف آب چه در بخش خانگی و چه در بخش تخصصی مانند صنایع و کشاورزی توصیه می‌شود علاوه بر آن لازم است مدیریت منابع و مصارف آب در دستور کار قرار گیرد.   مدیر کل هواشناسی استان تهران اضافه کرد: زمانی که بارش پیش‌بینی می‌شود لزومی ندارد شهرداری نسبت به آبیاری فضای سبز یک روز قبل از بارندگی اقدام کند علاوه بر آن بخش کشاورزی می‌تواند با توجه به بارش‌ها یک نوبت از آبیاری را به تعویق بیندازد.   غلامی در پایان اظهارکرد: توجه به پیش‌بینی و هشدارهای هواشناسی به  کشاورزان و بخش‌های اجرایی که داده‌های هواشناسی روی عملکردشان تاثیر مستقیم دارد، توصیه می‌شود و متناسب با آن برنامه‌ریزی کنند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • هشدار؛ این قارچ‌ها را نخورید
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس
  • کاهش ۲۸ درصدی مصرف انرژی با بهینه‌سازی موتورخانه‌ها
  • برتری خودروهای تجاری بهمن نسبت به سایر محصولات تجاری مشابه
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات